sailing papaya logo

Natsejlads-kursus

1.400 DKK / person

1.400 DKK / Person

Natsejlads-kursus

Yachtskipper 3 - Y3

bliv god til natsejlads

Vi anbefaler at du har prøvet sejlads før

Kursus i natsejlads

Undervises med passion og engagement

Det får du ud af Yacheskipper 3

Det praktiske

Tidspunkt og sted

  • Kurset forløber over to weekender med undervisning fredag eftermiddag/aften, lørdag og søndag. 

  • Søndag eftermiddag i den anden weekend, er der prøve med ekstern censor, hvorefter du har bestået din Y3.

  • Vi holder Y3 kurser mange gange om året forskellige steder i landet. Find et kursus der passer dig i vores kursuskalender. 

Pris og aflysninger

  • 4.995 DKK pr. person.

  • Hertil kommer 900 i prøvegebyr

Det lærer du på kurset

Hele Y3 pensum som defineret af Søfartsstyrelsen. Herunder:

  • Sejladsplanlægning.

  • Navigation

  • Meterologi

  • Søvejsregler

Om Y3

Hos os kan du forvente et grundigt og dybdegående kursus med vores mest erfarne instruktører, som sikrer dig de bedste forudsætninger for at bestå den endelige eksamen. Vores yachtskipper 3-kursus henvender sig til dig, der allerede har et Speedbådskørekort eller duelighedsbevis, dette kursus er udelukkende et teoretisk kursus med en teoretisk prøve.

Kurset indeholder emner som navigation, sømandskab, søret, meteorologi og søvejsregler, og det berettiger dig til at føre både på op til en længde på 24 meter, men kun med en motorkraft op til 100 kw eller 136 hk. Hvis du ønsker at sejle både med op til 750 kw eller 1020 hk, kræver det ligeledes duelighed i motorpasning, som vi selvfølgelig også tilbyder.

På selve yachtskipper 3-kurset sørger Watergames desuden for Kaffe, The & Snacks, mens diverse kursusbøger og materialer er til fuld rådighed. Det betyder, at du udelukkende vil have udgifter til selve kurset. Du kan også at købe Yachtskipper 3 bogen, som Watergames helt unikt har udgivet. Bogen bruges af mange klubber og skoler.

Rammerne for kurset

Når du tager dit yachtskipper 3-bevis hos os, tager du det over kun to weekender. Du kan tjekke vores kursuskalender for næste ledige kurser.Yachtskipper 3-kurset koster 4.995 kr. inklusiv kursusbøger, materialer samt Kaffe, The & Snacks. Dertil kommer betaling for prøve på kr. 900,-

En del hjemmearbejde er påkrævet både før og under kursusforløbet for at bestå yachtskipper 3-eksamen. Selve eksamen består af både en skriftlig og mundtlig prøve. Den skriftlige eksamen varer 30 minutter, mens den mundtlige eksamen varer  ca. 30-45 minutter.

Bemærk: På yachtskipper 3-kurset forbeholder vi os ret til at aflyse ved hold på mindre end fire deltagere.

sailing papaya natsejlads
natsejlads med sailing papaya
sailing papaya natsejlads

Kurv

0
image/svg+xml

Din kurv er tom :(

Fortsæt shopping